Prabu Joyoboyo

Gajah-mada-book

PRABU JOYOBOYO nate kondo:

  • yen ndoyo umure wis tuo.
  • bakal akeh priyo dadi dudo.
  • akeh rondo nglahirno putro tanpo bopo.
  • akeh putro wani marang wong tuo.
  • akeh mesjid ning ora tau disobo.
  • sing disobo malah omahe germo.
  • yen dijak neng surau sholat lan ndongo,jawabpe gor semoya-semoyo.
  • sing moco mung meneng wae iku tondone rumongso.
  • sing moco karo mesem iku tondone wis kulino.
  • seng moco karo ngguyu bekikik???an iku pancen bolone buto.
  • mulo elingo poro konco-konco.
  • sak wayah-wayah nyowomu dipundut sing kuoso.
  • ora peduli enom tuo.
  • mulo ojo ninggalno sholat sedino ping limo.
  • ugo welingku kangge konco-konco sing uripe wis podo mulyo kakean bondo.
  • ayo..ojo podo eman sodakoh andum bondo.
  • masio mung sak piring sego,utowo mung sak gegem beras gogo,nek iso duit sak yuto.
  • disodakohke marang wong sing uripe rekoso.
  • iku wis biso kanggo sangu munggah suargo.
  • welingku maneh kangge kabeh konco-konco.
  • yen mbesuk wis podo munggah suwargo.
  • ojo lali hp-ne digowo yo ?
  • maksudku tetep iso ???SMS-san???karo konco-konco???
Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s